JungleReporter meets Yoni Tempel

Vlog 02 in mijn zoektocht over en naar vrouwelijkheid

Op bezoek bij Zoa, Merel en Gyonne in de Yoni Tempel, aka de ‘Baarmoeder van Rotterdam’, daar moest ik wel heen. Zou ik er hergeboren worden? En van wie was die baarmoeder eigenlijk? Ze boden me een korte versie aan van de vrouwencirkel die normaal gesproken met groepen vrouwen plaatsvindt en 4 uur duurt. Ik had best even moeite om erheen te gaan, voelde weerstand voor allerlei zweverige, zogenaamd spirituele ontmoetingen of dat alles alleen maar liefde moest zijn. Oh God, ik zou toch niet een hartsverbinding moeten maken en urenlang verplicht knuffelen met iedereen…

Ja, we hebben gezucht, ik heb geschreeuwd en gehuild en er was een drum aanwezig. Aan het einde heb ik ze alledrie een hug gegeven. Maar eh, het was desondanks niet zweverig. Intens en bijzonder, dat dan weer wel.

Eindconclusie:
Hergeboren: Nee
Meer in contact met mijn (vrouwelijke?) kracht en die durven uitspreken: Ja

 

Deel uw mening