JungleReporter meets vrouwelijkheid #vlog 1 Erica Greenf13ld

Ik weet niet wat het is, ik voel me vrouw, maar tegelijk voel ik me daar regelmatig ongemakkelijk bij, soms zelfs onveilig. Tijd voor een onderzoekje, deze maand gaan mijn vlogs over vrouwen, vrouwelijkheid, female empowerment en dat soort zaken ;).

Zangeres Erica Greenf13ld, 13 is een bijzonder getal voor haar, ken ik inmiddels al een aantal jaren en volg haar via Facebook. Voor mij is zij een supervrouwelijke vrouw. Qua uiterlijk, hoe ze zich presenteert, de perfecte make-up, wat ze uitstraalt, van de schattige kattenfoto’s op Instagram tot de uitgesproken brillen die ze soms draagt en daar dan mee wegkomt. (I would look like a goofey clown wearing those). Een stralend perfect plaatje.

Ik weet dat ze vind dat er meer vrouwen in de muziekbusiness en daarbuiten mogen shinen. Waar ik benieuwd naar was is hoe zij zich voelt als vrouw en denkt over vrouwenpower. Tijd voor een vlog. Ze reageerde enthousiast en regelde de perfecte avond waarop ik met haar meekon, het vijfjarige bruiloftsjubileum van Nick en Frank waar ze bij de trouwerij ook had opgetreden op dezelfde locatie.

 

Deel uw mening