In gesprek met …

 

In mijn zoektocht naar de inhoud van mijn nieuwe bedrijf wilde ik heel graag in gesprek met Wout van Wengerden (http://kwetsbareheld.nl/). Wat hij doet in filmpjes en blogs, daar word ik enthousiast van. Een man als Wout is vast veel te druk dacht ik, maar na wat aanmoediging uit mijn omgeving toch maar gemaild en kreeg ik een positive reactie terug.

In Amsterdam hadden we een mooi gesprek over ondernemen, niet weten, experimenteren. Dit gesprek is tegelijk voor Wout input geweest om een DaagjeUit voor en met mij te gaan vormgeven. To be continued 😉

Muziek: Alright – Silent Partner, Celebration – Otis McDonald

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Mirjamantwoord
3 mei 2017 om 05:46

Ja! Leuk! Komt er meer? Daar verheug ik me op!

Bekeantwoord
3 mei 2017 om 14:19
– Antwoord aan: Mirjam

Ja er komt meer 😀

Reactie achterlaten