Een dag in jouw schoenen


Ooit kreeg ik schoenen van Marieke, rood/wit geblokte pumps met een open neusje.

De schoenen zijn alweer jaren door naar een andere plek, wat overbleef was het idee van toen om een keer in haar schoenen te lopen. Marieke is eigenaar van Bureau Play. Ik volg haar al jaren en word vrolijk van wat ze doet als ondernemer. Daarom was ik nieuwsgierig, hoe is het om Marieke te zijn, wat doet ze eigenlijk op een dag, wat haal ik daaruit om het een keer op haar manier te doen? Ze heeft mij, zoals ze zegt, twee van haar “favoriete uren” cadeau gedaan. Maar je kan natuurlijk niet zomaar uit je leven stappen en daar een leegte achterlaten 😉 dus Marieke was zo lief en nieuwsgierig om ook twee uur mijn leven te ervaren. Het was awesome!

 

7 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Sylviaantwoord
6 april 2017 om 11:07

Wat een coole video!

Bekeantwoord
6 april 2017 om 11:12
– Antwoord aan: Sylvia

🙂 dank je wel!

Mariekeantwoord
6 april 2017 om 12:31

Tof! 🙂

Elsbeth Stoovéantwoord
6 april 2017 om 13:32

Wat een leuk idee inderdaad. En geinig om mijn eigen omgeving zo terug te zien in een filmpje. Hoe vond de koffie bij Rum Baba? Ik zal dat meisje dat aan het werk was binnenkort wel even vertellen dat ik je ken 😉

Bekeantwoord
6 april 2017 om 13:42
– Antwoord aan: Elsbeth Stoové

Dank je wel! Ik heb thee gedronken daar, die was heerlijk 🙂 Heb ze het filmpje in een FB bericht gestuurd, benieuwd wat hun reactie is. Hah, prima, doe haar de groeten, mocht heel lief ook mijn telefoon opladen en ik heb een lief briefje achtergelaten op het toilet 😉

Selmaantwoord
6 april 2017 om 18:45

Wat een ge-wel-dig idee! Super leuke video ook. En laat het maar aan jou en Marieke over om ervoor te zorgen dat de ander een toffe dag heeft.

Bekeantwoord
6 april 2017 om 20:05
– Antwoord aan: Selma

Dank je wel Selma 🙂 Haha, ja we waren een goeie ruilmatch 😉

Reactie achterlaten