Vrijgezel equals …

Hij heet Roy, doet aan kickboksen en heeft mijn kont al goedgekeurd.

 

Roy vertelt hoe het is.

“ Vrijgezel? Dan ben je een kreng of er is iets mis met je.. Dat zeggen mannen tegen mekaar hè. Ik ben echt dronken…”

“Ok, dus ik ben een kreng?”

“Nee, daar ben je veel te lief voor.”

“Ah, dan is er iets mis met me.”

 

Zijn vrienden komen terug. “We hebben geen bier voor je meegenomen hoor”. Hij draait zich resoluut om en loopt richting de bar. Nou had ik niet verwacht dat dit een long term relationship zou worden, maar dit was een onverwachts snel einde. Alsof ik van een afstandje naar mezelf kijk, zie ik mijn hand in mijn tas gaan, mijn mobiel pakken en een appje sturen naar de verstandige vriendin die al lang weg is. Niet omdat ik nou zoiets belangrijks te melden heb, maar ik wil niet dat anderen misschien denken dat ik om aanspraak verlegen zit. Want alleen zijn ging prima tijdens het dansen, maar nu voel ik me ineens ontzettend zelfbewust. Achtergelaten door een dronken kickbokser. Het is een roemloos einde.

Annabel_Bonobo

 

 

Deel uw mening