anders gaat je werk eronder lijden

Bus 38 bellende jongen 10-03-2016

 

Maar ze zei me iets in me oor, maar ik weet niet wat, ik ben het vergeten.

 

Nee dan ben je ver van huis. Zo dan ben je ver van huis man, hallo zeg. Klopt. Ja. Beter ook jo.

 

Het blijft een gevoelig onderwerp, maar ik ben ook niet boos hรจ. Klopt, ik laat alles in Gods handen. Wat gebeurt gebeurt. Nee, ik ben daar ech niet van. Klopt. Juist Ja. Gewoon jezelf zijn. Eigenlijk moet je je vrouwtje of een relatie zien als een bijzaak. Anders gaat je werk eronder lijden. Ja toch ja dat kan ja klopt.

 

Kijk 9 van de 10 mannen kunnen geen vrienden zijn met vrouwen. Ik kan dat wel. Ik zeg gewoon, kijk je bent me mattie, laten we dat niet doen. En wanneer je samen bent dan is dat gedempt. Wanneer je niet meer samen bent dan is weer die spanning. Met heel veel mensen ben ik gewoon flex.

 

Je moet niet denken dat ik met die vriendinnen over jou praat. Ik praat wel over hun met jou. Ze vragen wel naar je. Maar dan lach ik gewoon. Kijk, aan hun heb ik niks. Aan jou heb ik wat.

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Maaikeantwoord
1 maart 2017 om 16:38

wat een heerlijk gesprek. dank voor het delen ๐Ÿ™‚

Bekeantwoord
1 maart 2017 om 17:55
– Antwoord aan: Maaike

Heel graag gedaan ๐Ÿ™‚

Reactie achterlaten