Jasper

Hij heet Jasper.
Voor Jasper scheer ik mijn benen, oksels en bikinilijn… Voor Jasper check ik of ik lekker ruik, mijn nagels netjes geknipt zijn en mijn haar gewassen. Kleding die makkelijk uit kan is een must en altijd, altijd ben ik een beetje zenuwachtig als ik naar hem toe ga. Eenmaal daar sta ik binnen no time in mijn ondergoed en doe precies wat hij zegt.

– Hoe gaat het?

Goed.

– Kom maar even voor me staan en buig langzaam voorover..

en ik buig

– Ga maar op de bank zitten, ja hier en leun maar tegen me aan. Doet het pijn?

Warmte
Ik zit op de bank en leun met mijn rug tegen hem aan. De warmte van zijn armen voelbaar op mijn bovenlichaam terwijl ik wacht. Het zou een hele spannende date kunnen zijn en Jasper mijn lover. Maar het voelt helemaal niet als een spannende date, het voelt ongemakkelijk wanneer ik voorover moet buigen zodat hij kan kijken wat mijn ruggenwervels en heupen doen. Gênant zelfs wanneer ik liggend op de bank als training mijn heupen hoog optil en mijn rug en billen aanspan.

Waarom niet mijn grote teen ofzo
Mijn klachten bevinden zich ook nog eens op een onhandige plaats, namelijk in mijn lies. Gevolg daarvan is dat mijn been allerlei kanten op wordt bewogen en de massage van spieren soms akelig dicht bij nogal privé gevoelige plekken komt. Awkward as hell. Ondertussen hou ik mezelf voor dat dit zijn werk is, dat hij de hele week door tientallen lichamen ziet en daar niks bij voelt of denkt. MAAR DAT WEET IK HELEMAAL NIET ZEKER! Hij zou vanalles kunnen denken of voelen, van erotisch tot weerzinwekkend. Het enige dat ik zeker weet, is dat ik er nooit achter zal komen.

Klaar
Op dit moment ben ik even klaar met behandelen, ik ga thuis door met trainen van mijn spieren en hopelijk is dat genoeg. Dat is maar goed ook, bij huidig gebrek aan uitgebreide BH-collectie (die ene impulsief aangekochte push-up en die andere oude, dus net te grote BH leken me ook niet echt geschikt) kwam ik elke week in hetzelfde setje aan. Ook daar vulde ik iets over in, namelijk dat Jasper giechelend ’s avonds bij zijn vriendin aan tafel zat “Had ze weer die blauwzwarte BH aan, zou ze licht autistisch zijn..?” Zij haalt dan lachend haar schouders op en schenkt hem een wijntje in. Of niet natuurlijk, misschien vergeet hij du moment dat ik in zijn praktijk geweest ben. Either which way, de pijn van spieren die te vast zitten en wervels die losgemaakt worden, dat is best te doen. De bijkomende hersenspinsels terwijl ik daar op de bank lig, dat is de grootste belasting in dit hele verhaal ;).

 

 

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Sanderantwoord
30 maart 2015 om 11:10

🙂

Reactie achterlaten